1022 poze   56320 vizite

4 Legume fermentate

Varza, ridichiile, sfecla rosie si conopida sunt sarate, amestecate cu diverse condimente (usturoi, ceapa, coriandru, seminte de mustar, ardei iute) si apoi fermentate 2- 3 zile la 25-27°C sau 2- 3 saptamani la frigider.
26.11.21
26.11.21
26.11.21; Conopida si ridichea, date  pe razatoare, se freaca cu 1/4 lingurita cu sare neiodata.
26.11.21
26.11.21; Adaug restul ingredientelor si 1 lingura de zahar.
26.11.21
26.11.21; Optional: insamantez amestecul cu 1 lingura din cultura precedenta (din 23.11.21) pentru a grabi fermentarea.
26.11.21
26.11.21; Potrivesc cu sare, acopar vasul cu capac si-l pun la frigider. Omogenizez legumele zilnic.
26.11.21
27.11.21; Schimba culoarea.
27.11.21
03.12.21; Sunt gata!
03.12.21
03.12.21; Insamantarea reduce perioada de fermentare la 1 saptamana.
03.12.21

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.